Rodinný dům v Kopřivnici II

Nízkoenergetická dřevostavba je realizována jako přízemní dům s vestavěným patrem. Obytný prostor byl navržen jako otevřená dispozice propojující obývací pokoj, jídelnu a kuchyň v přízemí a prostor pro relaxaci a práci v patře. Rozměrné prosklení propojuje interiér domu se zahradou.

Venkovní obklad přízemí tvoří cementotřískové desky, fasáda nadstavby je z borovice.

This low-energy wooden structure was realised as a sigle-storey house with an inbuilt upstairs floor. The living area was designed with an open layout connecting the living room, dining room, and kitchen on the ground floor with space for relaxation and work upstairs. A spacious glazed area connects the house interior with the garden. Cement-bonded particle boars form the external cladding of the ground floor, while the façade of the vertical extension is pine.

Architektonická studie a projekt 2005, realizace 2006

Lokalita: Kopřivnice, Duhová ulice

Autor: Kamil Mrva

Spolupráce: Jaroslav Holub, Martin Jeřábek, Bohuslav Kunat

Dodavatel: Commodum s.r.o., Alfest Lučina, Fa Václavík, Belva s.r.o.

Zastavěná plocha: 144 m²

Foto: Studio Toast (exteriér), Vavřinec Menšl (interiér)

Info >

Nízkoenergetická dřevostavba je realizována jako přízemní dům s vestavěným patrem. Obytný prostor byl navržen jako otevřená dispozice propojující obývací pokoj, jídelnu a kuchyň v přízemí a prostor pro relaxaci a práci v patře. Rozměrné prosklení propojuje interiér domu se zahradou.

Venkovní obklad přízemí tvoří cementotřískové desky, fasáda nadstavby je z borovice.

This low-energy wooden structure was realised as a sigle-storey house with an inbuilt upstairs floor. The living area was designed with an open layout connecting the living room, dining room, and kitchen on the ground floor with space for relaxation and work upstairs. A spacious glazed area connects the house interior with the garden. Cement-bonded particle boars form the external cladding of the ground floor, while the façade of the vertical extension is pine.

Architektonická studie a projekt 2005, realizace 2006

Lokalita: Kopřivnice, Duhová ulice

Autor: Kamil Mrva

Spolupráce: Jaroslav Holub, Martin Jeřábek, Bohuslav Kunat

Dodavatel: Commodum s.r.o., Alfest Lučina, Fa Václavík, Belva s.r.o.

Zastavěná plocha: 144 m²

Foto: Studio Toast (exteriér), Vavřinec Menšl (interiér)

foto1

foto2

foto3

item1

item2

RDKoprivnice2006fotoVavrinecMensl01

RDKoprivnice2006fotoVavrinecMensl02

RDKoprivnice2006fotoVavrinecMensl03

v1NP

© Kamil Mrva Architects, 1999–2016