Interiér rodinného domu v Novém Jičíně

Byli jsme osloveni k návrhu interiéru rozestavěného rodinného domu v řadové zástavbě v Novém Jičíně. Rodinný dům navrhl ateliér Architráv.

Požadavkem investora bylo vytvořit jednoduchý otevřený prostor. Navrhli jsme využít stávající betonové stropy v kombinaci se sádrokartonovým podhledem. V celém přízemí je světlá dřevěná podlaha. Podlaha, schody a dveře do pokojů mají jednotný charakter. Základním motivem při výběru nábytku v interiéru byla kombinace bílé barvy s barevnými doplňky.

We were contacted to design the interior of a partially built row house in Nový Jičín. The family house was designed by the Architráv studio.

The investor’s wish was to create a simple open space. We suggested using the current concrete ceilings in combination with plasterboard ceilings. There is a light wooden floor on the whole ground floor. The floor, staircase and room doors have a unified design. The basic motif of the interior is a combination of white colour and coloured accessories.

Architektonická studie, projekt, realizace 2007–2009

Lokalita: Nový Jičín, Nerudova ulice

Investor: rodina Mixova

Autor: Kamil Mrva, Blaženka Bebek

Spolupráce: Lenka Burešová, Lubomír Fuňák

Foto: Studio Toast

Info >

Byli jsme osloveni k návrhu interiéru rozestavěného rodinného domu v řadové zástavbě v Novém Jičíně. Rodinný dům navrhl ateliér Architráv.

Požadavkem investora bylo vytvořit jednoduchý otevřený prostor. Navrhli jsme využít stávající betonové stropy v kombinaci se sádrokartonovým podhledem. V celém přízemí je světlá dřevěná podlaha. Podlaha, schody a dveře do pokojů mají jednotný charakter. Základním motivem při výběru nábytku v interiéru byla kombinace bílé barvy s barevnými doplňky.

We were contacted to design the interior of a partially built row house in Nový Jičín. The family house was designed by the Architráv studio.

The investor’s wish was to create a simple open space. We suggested using the current concrete ceilings in combination with plasterboard ceilings. There is a light wooden floor on the whole ground floor. The floor, staircase and room doors have a unified design. The basic motif of the interior is a combination of white colour and coloured accessories.

Architektonická studie, projekt, realizace 2007–2009

Lokalita: Nový Jičín, Nerudova ulice

Investor: rodina Mixova

Autor: Kamil Mrva, Blaženka Bebek

Spolupráce: Lenka Burešová, Lubomír Fuňák

Foto: Studio Toast

foto1

foto2

foto3

item1

item2

v1NP1

© Kamil Mrva Architects, 1999–2016